body { padding-top: 5rem; }

 

Blogg

Flytta en MSSQL-databas till Azure eller hur blir man av med felen "The following objects are not supported - MS_DiagramPane1"?

Vägen till Azure är lite krokig. En av kinkarna upplever jag nu när jag försöker flytta en databas från en virtuell server i Azure till en Azure SQL Database. Azure SQL Database-databaser tillåter inte Extended properties utan de måste tas bort.

Presentationen av Viola på Liberkonferensen bland de tio bästa

Vi presenterade fjärrlåne- och boklogistiksystemet Viola vid två konferenser i somras, dels Elag och dels Liber. Nu har min kollega Evas presentation vid LIBER blivit utsedd till en av de tio bästa. Kul!

HTTP-anrop med Basic Authentication i c# och php

För det dåliga minnets skull lägger jag ut hur man anropar ett API som är skyddat med Basic HTTP Authentication i php och c#.

Book Fetching in the closed stacks with Viola

A short film describing the stack fetching module of the Viola library system.

Elag - RFID and the mobile phone quiz

Bibliotekariens blixtpresentation RFID and the mobile phone quiz från konferensen ELAG 2014

Foton från NDC Oslo 2014

My flicker set of photos from the NDC 2014

NDC 2014

Bibliotekarien har varit på utvecklarkonferens i Oslo.

NDC 2014 Keynote Luke Wroblewski: It’s a Write/Read (Mobile) Web

Luke Wroblewski avfärdade på ett underhållande och tankeväckande sätt ett antal myter om den mobila webben. Sedan visade han vad detta får för konsekvenser för oss som utvecklare.

NDC 2014 Joe Armstrong: The Mess we're in

Joe Armstrong är en av grundarna till programspråket Erlang.Han antar rollen av en fadersfigur och försöker visar på historiska och fysikaliska anledningar till många av dagens problem. Väldigt underhållande och bildande på samma gång.

Byggt med:

Umbraco

Prenumerera

RSS